Een plaats waar je
kinderkledij en speelgoed kan shoppen,
koffie kan drinken,
iets kleins kan eten,
de kinderen kan laten spelen?
Check!

Kokon en ko is geopend in Herzele eind maart met een beleveniswinkel en familiecafé.

De winkel bevat een duurzame collectie kinderkledij van 0 tot 12, en origineel speelgoed en babyartikelen.

In het familiecafé is iedereen welkom om iets te drinken, van een koffietje te genieten, gezellig iets te eten (ontbijt, verse soep, toast, taart, quiche, salade). De ingrediënten zijn telkens zorgvuldig uitgekozen op basis van hun lokale en/of biologische oorsprong en er zijn ook gerechten beschikbaar op kindermaat. Voor de kinderen die niet graag lang tafelen is er een mooie speelruimte en sinds juni is het ook zalig buiten vertoeven op het zonneterras.

Het concept is uitstaan uit eigen ervaringen van Dorothy en Nina uit Herzele, waarbij ze wilden rekening houden met de noden van gezinnen met jonge kinderen. Het is een plaats waar iedereen welkom is.

Er is ook een polyvalent zaaltje aanwezig om te huren voor workshops, vergaderingen en zelfs babyborrels en verjaardagsfeestjes.
Voor de verjaardagsfeestjes kan gekozen worden uit 3 thema’s: Sprookjesbos, Circus en Jungle Safari.

Een zondag per maand organiseren ze een gezellige familiebrunch. Dit telkens met aangepaste kinderanimatie zoals kindervertellingen, muziek- of creaworkshops. Deze brunch is op reservatie.

Vanaf juni tem september bieden ze elke vrijdagavond een warme maaltijd aan in de volxkeuken: een eenvoudig maar lekker gerecht aan een democratische prijs. De volxkeuken is geopend van 18u t.em. 20u. Bij reservatie ben je zeker van een plaatsje.

570

Openingsuren Kokon en ko:
WOENSDAG 9u – 17u
DONDERDAG 9u – 17u
VRIJDAG 9u – 17u
ZATERDAG 9u – 17u
juni t.e.m. september: VRIJDAG 9u – 21u

Alle info kan je online vinden op www.kokonenko.be

Adres: Solleveld 32, 9550 Herzele