Via de nieuwe webshop ‘Groeten uit de Vlaamse Ardennen’ kan je voortaan online lekkers uit de Vlaamse Ardennen kopen.

Initiatiefneemster Jozefien Surmont uit Zottegem: “De producten die ik aanbied in mijn online winkel, zijn geproduceerd in de Vlaamse Ardennen. Dat is een absolute voorwaarde. Verder heb ik ook producten uitgezocht die nog zoveel mogelijk op ambachtelijke wijze, vaak volgens oude recepten, gemaakt worden. Naast onder meer confituur en paté zitten er ook een aantal verrassende producten bij, zaken die je niet onmiddellijk met de Vlaamse Ardennen zou associëren, zoals whisky, gin, wijn, schuimwijn en jenever.groetjes uit de Vlaamse ArdennenGroeten uit de Vlaamse Ardennen

Vanaf 60 euro is de verzending in België gratis.
Klanten uit de Vlaamse Ardennen betalen sowieso nooit verzendingskosten. 😉

logo-groetenuitdevlaamseardennen1

www.groetenuitdevlaamseardennen.be