Recent werd in Kruishoutem het nieuwe Restaurant De Charlou geopend.

Deze art deco parel werd gezellig gerenoveerd en biedt, onder andere dankzij de binnentuin, een oase aan rust.
De Charlou was ooit een directeurswoning en heeft zowel in het restaurant als in de hotelkamers diezelfde royale toets meegekregen.

De gerechten zijn geïnspireerd op grootmoeders keuken en worden bereid in een Josper: een gesloten houtoven.

foto-1-2 ug2a0815

Naast een restaurant is De Carlou ook een B&B, wie wil blijven plakken kan er dus ook overnachten.

De eigenaars zijn niet aan hun proefstuk toe in de Vlaamse Ardennen. In hun brasserie Tanderus in Nokere leerden ze de knepen van het vak.

Restaurant De Charlou is dagelijks open van 12 u. tot 14 u. en van 18 u. tot 22 u.
Op zaterdagavond van 19 u. tot 22 u.

Adres: Churchillstraat 34, 9770 Kruishoutem

Reserveren kan online via hun website: www.decharlou.be
T +32 (0)9/324 41 39